In diepe rouw

Aest Eloriel en Border’s Resort zijn in diepe rouw.

Waar Luna en Aurora onze stammoeders zijn, zo was Elegance in Red ( Redje voor de vrienden ) niet enkel de grote knuffelbeer van Lieve van Lierde, maar ook de stamvader van onze bloedlijn. Een vriendschap die sedert jaren standvastig op begrip, hondenliefde en wederzijds respect opgebouwd is.

Onze pijler, ons Redje, heeft ons nu verlaten. Hij zal altijd verder leven in zijn kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen.

Lieve, André, Shando, Niño – heel erg veel sterkte met dit verschrikkelijke verlies. Wij zijn net als jullie ongelofelijk triest over zijn heengaan, maar zo dankbaar dat we bijna 13 van deze 15 mooie jaren hebebn deel mogen uitmaken van jullie leven.

The King is Dead – Long live the King

Elegance in Red 04/12/2006 – 22/11/2021

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *