bordercollie FACEBOOK bordercollies contact home aesteloriel

Aest Eloriel Ervaring

Hartverwarmende woorden van Aest Eloriel Star Baasjes


Maanden nadat mijn eerste nestje geboren werd kreeg ik van het gastgezin dat over Milow waakt een super mooi berichtje : Siri de beste beslissing die we ooit genomen hebben is dat we Milow in ons gezin adopteerden. Nu 3 jaar later besef ik pas hoe gezegend ik ben met de meeste van de gezinnen die een AE star adopteerden. Hier enkele reviews:
border collie

border collie
'ELLA'
Only Diamonds are Forever
From Aest Eloriel
MJ x Aurora
border collie
Liefste Leen, Siri, André en allerliefste viervoeters,

Wij hebben jullie voor het eerst ontmoet op 5 december 2015, ik weet het nog zo goed. Een gezellige babbel met gezellige mensen en een prachtige border bij ons in de zetel (mama Aurora dus). Ons border collie avontuur begon, ik had al lang een oogje op het ras maar had mij nooit kunnen voorstellen dat het zo geweldig zou zijn. Op 6 december werden er 5 prachtige puppy’s geboren, 1 daarvan zou de onze worden… het wachten begon! Bij elk bezoek werd ik steeds ongeduldiger en leerden we ook jullie steeds beter kennen. Tot op dinsdag 9 februari 2016, een dag waarop alles eigenlijk een beetje anders werd. Ella, mijn kleine prinsesje kwam eindelijk mee met ons naar huis.

Ondertussen is de kleine meid al bijna 1 jaar en kennen we jullie ook al bijna een jaar. In dit jaar heb ik jullie soms praktisch gestalkt met vragen of onzekerheden waar we voor stonden in de opvoeding van Ella. Keer op keer konden wij rekenen op zo zinvolle antwoorden en werden we echt bijgestaan met raad en daad. De manier hoe jullie nog altijd meeleven met jullie puppy’s kan ik alleen maar bewonderen en daar heb ik zoveel respect voor. Dat toont ook hoe jullie zijn als mensen, fantastische mensen met het hart op de juiste plaats zowel voor de borders als voor de medemens.

Maar weten jullie eigenlijk concreet wat jullie voor ons betekenen? Wat Ella voor ons betekend? Jullie zeiden in het begin dat jullie de puppy gingen kiezen, de puppy waar er een klik mee was. Wel het is jullie gelukt, (jaja ik weet dat we stiekem zelf ook een voorkeur hadden voor Gwenny, hihi) ik besef hoe langer hoe meer dat iedereen zo die ene hond in zijn leven heeft, die hond waar nooit nog een ander dier aan gaat kunnen tippen.. da is Ella gewoon... the perfect match.. ze maakt ons leven zoveel beter, Siri, Leen, André, MJ, Aurora, Luna wij zijn jullie daar eeuwig dankbaar voor. Ik probeerde al vaker terug te beginnen lopen, maar vond geen motivatie. Ella is mijn motivatie, voor haar is dit ook heel leuk en gezond en voor mij ook. Lachen is ook gezond, en je kan echt niet anders als je naar dat ondeugend snuitje kijkt. Ze zorgt voor zoveel leven in huis, ze is echt ons zonnetje. Woorden kunnen niet beschrijven hoe graag wij Ella’tje zien en hoe dankbaar wij jullie zijn voor haar. Bedankt dat we deel mogen uitmaken van de Aest-Eloriel familie en bedankt om niet alleen de fokker van onze kleine diamant te zijn maar ook nog eens fantastische vrienden!

We love you <3

Heel veel knuffels van Jasmine, Caroline, Johny, Ruben & een hele dikke lek van Ella!

border collie

border collie

Deborah, Peter & Senna

Only a Glance of Moonlight on Waves
From Aest Eloriel
MJ x Sookie
border collie

Ervaring

Lore & Wolf

On Stranger Tides to White Cap Bay
From Aest Eloriel
MJ x Sookie

Alles begon deze zomer..... we werden familie van Aest Eloriel en sinds 1 september maakt Wolf een deel uit van onze familie in Tienen. Hij is onze eerste hond en op het begin waren er wel wat aanpassingen nodig. Voor hem was het een hele nieuwe plaats met nieuwe gezichten en een vreemde plaats om naar de wc te gaan. Maar hij heeft zich als een grote kerel gedragen en we zouden hem niet meer kunnen missen.
We hebben geen last gehad van slapeloze nachten door een huilende puppy die naar de wc moest, integendeel!
Vanaf dag 2 ging hij al flink slapen en wachtte hij tot wij 's morgens opstonden om buiten naar de wc te gaan. Het is trouwens geweldig om te zien hoe blij hij is als hij een van ons terugziet , maar wij zijn ook blij als we de kanjer kunnen knuffelen.

We hebben echt een geweldige hond en dit komt allemaal omdat Siri en Leen dag en nacht bezig geweest zijn met de pups, 8 weken lang ! De pups kennen al heel veel voordat ze naar hun nieuwe thuis gaan waardoor het huishouden toch niet volledig stilvalt en zijn heel sociaal omdat ze gesocialiseerd zijn.

Aest Eloriel jullie zijn geweldig ! Dankjewel voor alle leuke momenten en bezoekjes die we mochten brengen en nog zullen brengen, want bij jullie is het gelijk thuiskomen!

border collie

Met 1 specifieke reden zijn wij in de maand maart van dit jaar onze zoektocht gestart naar onze Border Collie, en deze reden was onze oudste dochter Amandine. Zij is waarlijk de allergrootste dierenvriend die wij kennen! Haar genegenheid is zo intens, zo puur, spontaan en oprecht. De tegenslagen, de gemissen die zij tot op vandaag moet doorstaan, trokken ons over de streep om haar te geven wat haar hartje al zo lang uitschreeuwde: een puppie.
Onze kennismakingsmail dateert van 30 maart en reeds op 5 april namen jullie de tijd ons te ontvangen. Van zodra die voordeur openging wist ik het reeds, zonder dat ook maar 1 woord uitgewisseld werd: dit is de kennel waar wij onze pup vandaan willen!

Sociaal, spontaan, goedgezind, eerlijk, open zijn slechts enkele eigenschappen die ons versteld deden staan. Niettemin jullie passie voor jullie Borders: ONBESCHRIJFLIJK!

Kort nadien en in een versneltempo nam alles een bizarre wending. Een hartskeuze leidde ertoe dat wij de uitverkorene waren van een pupje ter beschikking...

Ons Zula is intussen bijna 17 weken bij ons. Zij is het laatste puzzelstukje die ons gezin compleet heeft gemaakt. Zij is echt te gek voor woorden!

Siri, Leen en André, dank jullie wel, voor alles!
Siri, jij zorgde ervoor dat het hart van Amandine gelijmd werd. Als mama bestaat er geen grotere dankbaarheid. Ik, neen wij, hebben zoveel respect voor jou en je familie. Jullie staan voor zo veel meer dan een Border Collie Kennel uit Limburg. Je moet het gewoon ervaren om te begrijpen.

Ervaring

Pilar & Zula

Naughty Little Liberian Girl
From Aest Eloriel
Red x Luna

border collie

Ervaring

Hannelore & Nacho

Neverland Mind S Magic Thriller
From Aest Eloriel
Red x Luna

Hoi Siri, Leen en André,

Niels, Ik en Nacho willen jullie via deze weg nog eens extra in de bloemetjes zetten.
We zijn zo blij dat we in onze zoektocht naar een hondje bij jullie terecht gekomen zijn. We voelden ons direct thuis bij jullie, en toen we zagen met hoeveel liefde en overgave er bij jullie voor de hondjes gezorgd wordt moesten wij niet meer twijfelen.

Onze Nacho heeft bij jullie een geweldige start kunnen maken, socialisatie, watergewenning, speeltuigen, zindelijkheidstraining,... De perfecte start voor onze Nacho-Macho
Nacho is nu 2 maandjes bij ons en hij is gewoon een superhondje! Super mooi, Super flink, Super braaf en soms ook wel een Super varkentje.

Dus nogmaals bedankt hiervoor! En ook bedankt dat we altijd welkom zijn, met onze Nacho natuurlijk maar ook met al onze vragen.

border collie

sitemap disclaimer mail